A Körmendi Galéria kiállításszervezői, műpártolói tevékenysége mellett jelentős a kiadói területen való részvétel. Galériánk az utóbbi harminc évben több mint ötszáz kiadvánnyal, művészeti albumokkal, saját és támogatott könyvekkel, katalógusokkal, egyedi kiadványokkal örvendeztette meg a művészetbarát közönséget.

 

Kortárs művészeket bemutató sorozatunk egyedülálló a hazai könyvpiacon, köteteink kiállása, megjelenése egyenrangú a méltatott témával.


Kiállításainkról – lehetőleg – minden alkalommal a művészt és alkotásait bemutató katalógust is adunk ki.

 

Kiadványaink – korlátozott példányszámban – megvásárolhatók a Körmendi Galéria e-mailcímén jelentkezve (info@kormendigaleria.hu).

 

Komoly figyelmet szentelünk a mozgókép világának is., így támogatásunkkal jöhetett létre az Ecset mesterei és a Művészvilág című filmsorozat is. Portéfilmek, dokumentumfilmek kisérik végig a Körmendi Galéria tevékenységét, amelyekből – a teljesség igénye nélkül – weboldalunkon találhatnak ízelítőt.

 

Kiadványainkat, videóinkat – amennyiben lehetséges – elérhetővé tettük a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) és a Youtube adatbázisaiban is, az így elérhető anyagainkat folyamatosan frissítjük, bővítjük.